koninginnedag laag zuthem vol programma

De festiviteiten rond Koninginnedag begonnen in Laag Zuthem al een avondje eerder. Donderdagavond was er vanaf 19.00 uur al volop vertier in het dorp. Op Koninginnedag zelf, is de zeskamp de rode draad door het feest.

Donderdagavond werd begonnen met een goocheluurtje om 19.00 uur. Daarna moesten de deelnemende teams aan de zeskamp een act opvoeren. De avond sloot af met het tentenbouwersfeest, Three Some zorgde voor de muzikale invulling.

Koninginnedag zelf begon al om 8.30 uur met het dorpsontbijt, dat gevolgd werd door de optocht. Na de optocht verrichte burgemeester Zoon de opening van het Oranjefeest, waarbij het Wilhelmus werd gezongen en afgesloten werd met een driewerf ‘hoera.’

De hele middag was er markt en een workshop Circus voor de jeugd (die bestond uit jongleren, acrobatiek, diabolo en een korte voorstelling). Voor de iets oudere jeugd waren de loopingbikes een spectaculaire manier overtollige energie kwijt te raken. De grote publiekstrekker was natuurlijk dit jaar ook de zeskamp weer.

Vanavond staan het Zuthems-circustalentenuurtje, de kinderdisco en het Oranjebal (met DJ Martin en de Disco XL Show) op het programma. Het feest in Laag Zuthem gaat nog tot 01.00 uur door.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.