koninginnedag in heino erg gezellig

Met een korenfestival, een tocht voor versierde fietsen, een show van een valkenier, een optreden van een band, de benoeming van de held van Heino en ‘ Over de rooie’ heeft het Oranje Comité Heino een heel lekker programma neergezet.

Zonde dat het weer het aan het begin van de middag een beetje af liet weten, maar dat mocht de pret niet drukken. Om 13.00 uur begon het allemaal met de aubade. Het volkslied werd gezongen door de Pompedoers en Burgemeester Zoon hees ondertussen de vlag, de aanwezigen zongen uit volle borst mee. Direct daarna werd Annie Jansen tot held van Heino gekroond. Met de start van de versierde optocht was Koninginnedag echt begonnen in Heino.

Met een spectaculaire show van een valkenier, een korenfestival in Oortwijn en een ballonnenwedstrijd was er voor elk wat wils te doen. Alleen het aantal deelnemers aan de kinderrommelmarkt viel een beetje tegen. Dat heeft waarschijnlijk ook aan het weer gelegen.

Om 15.00 uur trad meidengroep Djumbo in de tent op. Rond de klok van vieren gaf in diezelfde tent ook Roofgarden Party Explosion een optreden. Het vermoeden is, dat Heino nog wel even doorgaat met het vieren van Koninginnedag vandaag, en vanavond…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.