koerhuis mede eigenaar klink nijland

Begin dit jaar is het eigenlijk al ingegaan, maar op 2 april heeft Koerhuis dan ook eindelijk officieel zijn handtekening gezet. Hij is nu mede-eigenaar van bestratingsbedrijf Klink-Nijland. “We hebben bewust niet voor 1 april gekozen als tekendatum, dat zou niet zo geloofwaardig zijn,” vertelt Koerhuis lachend.

Herman Klink treedt hiermee terug als aandeelhouder. Wel blijft hij nog werkzaam binnen het bedrijf. Koerhuis: “Alles is in goed overleg gegaan. Klink wilde een stapje terug doen, niet alleen omdat hij geen directe opvolging heeft, maar ook omdat hij tijd voor andere dingen wil hebben. De mogelijkheid was er nu gewoon.”

Afgelopen vrijdag is het personeel ingelicht. “Na een telefoontje om aan de zaak te komen, was het voor hen natuurlijk wel even spannend. Niemand wist precies wat er ging gebeuren. Gelukkig hebben ze het nieuws allemaal goed ontvangen.”

“Een aantal jaar geleden is de nieuwe koers ingezet en die zetten we gewoon voort,” aldus Koerhuis. Herman Nijland en Roland Koerhuis zetten zetten de werkzaamheden van het bedrijf dus gewoon voort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.