kiten op fortmond doorslaand succes

“Ik kite zelf al een paar jaar en het leek me wel leuk om zelf ook zoiets te organiseren,” aldus Idse de Jong. Idse moest een maatschappelijke stage voor zijn school, het Capellenborg, doen. Zo kwam hij met het idee van kiten op de proppen. De BOS-impuls zag wel brood in dit idee en zette het op de agenda voor de jeugd in Olst-Wijhe. Kort na het openen van de inschrijving zat de activiteit al vol. ” We hebben toen nog een paar extra plekken gecreëerd. Maar nog steeds zitten we vol,” vertelt Idse. Met 54 deelnemers mag je gerust stellen dat de jeugd uit Wijhe en Olst wel oren had naar deze activiteit.

Na eerst een korte uitleg gekregen te hebben deed de Nederlands kampioen flyboarden Lennart van Schuilenburg nog even voor hoe het moet. Daarna was het de beurt aan de deelnemers: Met vallen en opstaan. Maar met een heerlijk zonnetje erbij, verzacht dat natuurlijk de moeilijkheid van de sport per direct.De lucht in Fortmond was flink gevuld met de kites.

Louter positieve reacties van de deelnemers. Nou ja, reacties van de deelnemers? Iedereen was veel te druk met het kiten om te vertellen hoe leuk ze het wel of niet vonden. Dat zegt al genoeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.