kinderen elshofschool bij postsortcentrum

Dinsdag mochten ze een kijkje nemen in het postsorteerbedrijf in Raalte. De kinderen gingen eerst hun zelfgemaakte en andere ansichtkaarten in de juiste gleuf van de brievenbus gooien. Daarna haalde postbode Ten Hove vanuit de binnenkant van het gebouw deze ansichtkaarten weer uit de brievenbus en mochten de kinderen hun eigen kaarten stempelen.

De postbode vertelde de kinderen over vanalles dat met post te maken heeft. Een vrouwelijke collega van Ten Hove liet de leerlingen zien hoe de post gesorteerd en op huisnummer gelegd wordt. De kinderen genoten volop en keken hun ogen uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.