kinderen de baas op daltonschool de ieme

Het is Kinderfeest op de Ieme op donderdagavond 22 april en vrijdag 23 april. Dit jaar is er op initiatief van de leerlingenraad en een aantal ouders gekozen om het van oorsprong Turkse Kinderfeest met alle leerlingen te vieren.

De kinderen hebben er voor gekozen om daarom op donderdagavond een actieavond te houden voor Unicef. Deze avond zijn belangstellenden van harte welkom om van 18.30 uur tot 19.30 uur op de school door leerlingen georganiseerde mini-workshops te volgen en naar de Kunst-verkoop te komen. De kinderen verkopen die avond eigengemaakte kunstwerken en hopen daarmee veel geld op te halen voor het Unicef.

Op vrijdag 23 april gaan de kinderen vanaf 9.00 uurop stap, om te gaan kijken wat de grote mensen die de baas zijn in Raalte allemaal doen. Groep 8 wordt ontvangen door wethouder De Groot en zal hem aan de tand voelen over zijn werk. Groep 6/7 gaat op bezoek bij de baas van het Hoftheater. Groep 4/5 gaat kijken wat de baas van de bibliotheek voor werk doet en groep 3 bezoekt het zwembad. Groep 1 en 2 zullen een kritische blik werpen op het werk van de baas van de Ieme zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.