kinderbeurs in lettele

Het kerkplein in Lettele zal op zondag 25 april veranderen in een waar paradijs voor kinderen. Maar ook voor ouders, verzorgers opa’s en oma’s is er genoeg te beleven. Op deze dag vindt er de eerste kinderbeurs plaats met als credo ‘kinderen verras je in Lettele’.

Diverse bedrijven uit de omgeving nemen deel aan de beurs. Hierbij is gelet op de kwaliteit van het bedrijf en het “leuk” gehalte. Om 10.00 uur gaat de beurs van start. Kinderkleding, schoenen, fietsen, een portretschilder, een kapper, speelgoed, verkleedkisten, een leer/zorgboerderij en een enorm aanbod groot buitenspeelgoed zijn deze dag verzameld op één plek. Er is een skelterbaan aanwezig, men kan per koets een rondrit door Lettele maken en de kinderen kunnen zich laten schminken. Tot slot is er een doorlopende workshop tekenen/schilderen waaraan alle kinderen kunnen deelnemen.

Erwin Kleine Koerkamp, van Firma Roesink in Lettele, is de organisator van de beurs. ”Al enkele jaren loop ik met dit idee. Maar elk jaar was er wel weer een reden dit niet te doen. Dat was dit jaar niet anders. Er gaat veel tijd in zitten. Wij hebben recent ons voorterrein vernieuwd zodat het grote buitenspeelgoed meer ruimte krijgt. Dan is extra aandacht altijd welkom. Zo’n beurs kan hier aan bijdragen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.