keurslagers verkopen beste hamburger

In een vergelijkingstest van de Consumentenbond is de hamburger van de Keurslagers als beste uit de test gekomen. Dat staat in de Consumentengids. De Consumentenbond adviseert te kiezen voor de hamburger van de Keurslager.

Een Keurslager hamburger bestaat uit 100% rundvlees, dit in tegenstelling tot hamburgers van supermarkten die ook varkensvlees of kip bevatten. Keurslagers maken hun hamburgers zelf van voornamelijk mager en puur rundvlees.

De Consumentenbond testte in totaal 22 hamburgers, waarvan 7 koelverse, 8 diepvries en 7 houdbare hamburgers. In de test werd gekeken naar calorieën, verzadigd vet en zout. De koelverse Keurslager hamburger toont het beste testresultaat.

In Salland vind je vijf Keurslagers: Albers en Tutert in Raalte, Manenschijn-Ekkel in Lemelerveld, Gerben Kamphuis in Hellendoorn en Schoemaker in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.