Home / archiefcentraal / joop van den enkramele zaalvoetbalkampioen

joop van den enkramele zaalvoetbalkampioen

Het zaalvoetbalteam Joop van den Enk/Ramele is in de voorlaatste wedstrijd kampioen geworden in de dinsdagavond zaalvoetbalcompetitie van Rohda Raalte. Tot vier wedstrijden voor het einde streden nog vier ploegen mee voor de titel, maar dat is inmiddels teruggedrongen tot één. Met nog een wedstrijd te gaan, is het kampioenschap een feit.

Door hier te winnen, mag het team meestrijden in de Supercup. Hierin strijden maandag en dinsdag kampioen, de bekerwinnaar en de winnaar van de play-offs om de titel algeheel kampioen van de recreatieve zaalvoetballers bij Rohda Raalte.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.