Home / archiefcentraal / jonkman teleurgesteld over uitblijven fietspad

jonkman teleurgesteld over uitblijven fietspad

“Ik ben zeer teleurgesteld. Het wordt zomaar afgedaan,” aldus Jonkman. “Voor de verkiezingen was elke reactie positief vanuit de politiek. Nu wordt het voorstel toch van tafel geveegd.” Jonkman laat het er niet bij zitten.

Jonkman wil graag dat het ook in de gemeenteraad wordt behandeld. “Ik heb niet alleen het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd. Ook gemeenteraadsleden hebben mijn stuk ontvangen. Graag wil ik dat ze mijn voorstel in de raad behandelen als ingezonden stuk. Iedere politicus was immers positief.”

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.