jeanette wint de wedstrijd van de week

Jeanette is de winnares van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen maandag. Jeanette voorspelde de 0-2 uitslag tussen Broekland en Raalte goed. Samen met nog drie anderen (Kim, Action Jackson /Harinkje en Wim) heeft Jeanette de uitslag dus goed voorzien. Uit loting kwam Jeanette als de meest gelukkige uit de bus.

Waar het spannende weekend voor Raalte afgelopen zaterdag erg slecht begon, met een 4-1 nederlaag in Diepenveen, revancheerden de Raaltenaren zich gisteren in Broekland. Raalte blijft door de resultaten van afgelopen weekend op de vierde plaats in de competitie staan. De strijd om het kampioenschap lijkt voor Raalte nu wel gestreden. Met 11 punten achterstand op koploper DAVO, weliswaar met 2 wedstrijden meer gespeeld, lijkt het gat te groot geworden.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een Wedstrijd van de Week.. Zondag speelt Wijhe ’92 tegen Epe. Epe won gisteren met groot gemak van SV Zwolle. Het scorebord toonde 0-5 na afloop van de wedstrijd. Wijhe heeft de laatste 3 competitiewedstrijden niet weten te winnen, dus punten zijn meer dan welkom in Wijhe.

Vanaf aanstaand woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.