hulptransport mede mogelijk door lionsclub

Mede dankzij de wijnactie van de Lionsclub Raalte eind 2009 is opnieuw een hulptransport vertrokken naar Kosovo. ‘Stichting hulp gehandicapten en noodlijdenden’ organiseert deze hulptransporten en krijgen tegenwoordig zelfs meer goederen aangeboden dan ze kunnen vervoeren. De Lions hield daarom de actie om transport mogelijk te maken.

De stichting van de familie Zijlstra uit Raalte organiseert als 30 jaar hulptransporten naar Kosovo. Deze transporten bestaan uit onder andere kleding, meubels, matrassen en medische goederen. Een Kosovaarse priester begeleidt de transporten en zorgt ervoor dat de spullen goed terecht komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.