Home / archiefcentraal / huldiging jubilarissen osv 95 olst

huldiging jubilarissen osv 95 olst

Tijdens de algemene ledenvergadering van OSV ’95 uit Olst zijn een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Al deze leden zijn inmiddels twaalf-en-een-half of vijfentwintig jaar lid van de vereniging. Op de foto staan mevrouw G. Rorije, mevrouw M. Rorije, mevrouw V. Haak, mevrouw D. Proper (vijfentwintig jaar), de heer J. Litjes (vijfentwintig jaar) en mevrouw B. Poels. Niet op de foto maar tevens jubilaris zijn mevrouw A. Kruitbos, mevrouw R. Kampinga, mevrouw S. van der Wal en mevrouw R. Venneman.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.