houtdorp olst zoekt lakens

Ieder jaar organiseert Landstede Welzijn Olst-Wijhe het houtdorp in Olst. Het houtdorp aan de Olsterhof is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor dit dorp is de organisatie nog op zoek naar lakens om de gebouwde hutten mee te versieren.

Daarom doet de organisatie het verzoek om oude lakens niet weg te gooien, maar in te leveren bij ’t Olde Postkantoor in Olst. Kinderen maken hutten van pallets en versieren deze met lakens en verf.

Daarnaast zoek Landstede nog vrijwilligers die willen helpen tijdens de de week waarin het houtdorp gebouwd wordt. Er wordt met name gezocht naar mensen van 18 jaar en ouder die al ervaring hebben in het omgaan met kinderen. Je kunt je als vrijwilliger opgeven voor één of twee dagen, maar natuurlijk ook voor de hele week. Om lakens in te leveren, je op te geven als vrijwilliger of voor andere vragen kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe, telnr. 0570-562529.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.