Home / archiefcentraal / hoofdprijs fotowedstrijd uitgereikt

hoofdprijs fotowedstrijd uitgereikt

Mevrouw Fydrich uit Raalte heeft onlangs de hoofdprijs van de laatste ronde van de fotowedstrijd van De Fotograaf en Salland Centraal in ontvangst genomen. Zij had de mooiste foto in de wedstrijdronde ‘opa en/of oma gekiekt’ gemaakt. Uit handen van bedrijfsleidster Thea Klink kreeg ze een waardebon voor een compleet verzorgde fotoshoot in de studio van De Fotograaf in Raalte aangeboden.

“Heel leuk dat we gewonnen hebben”, was de reactie van mevrouw Fydrich. Zij maakte de winnende foto van oma Betsie en haar zoon Joey in Frankrijk toen ze daar op wintersport waren. Oma heeft Joey leren skiën. “Nu gaat het al veel beter” vertelt hij. “Nu kan ik ook al alleen achter papa en mama aan skiën.” De bon wordt waarschijnlijk gebruikt voor een fotoshoot van de kleinkinderen van oma.

Ook een fotoshoot winnen? Doe dan gratis mee met de fotowedstrijd van De Fotograaf Raalte en Salland Centraal. Ga naar de site van sallandcentraal.nl en klik op Fotowedstrijd. Vul je gegevens in en upload je foto. Het nieuwe thema is ‘Voorjaar’.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.