help de heetense wandelpaden onderhouden

Onlangs zijn er in Heeten wandelpaden aangelegd door de Stichting Wandel- en Fietspaden Heeten en omstreken. De aanleg is gesubsidieerd door vele lokale- en overheidsinstanties. Maar om het onderhoud te kunnen bekostigen is er een actie gaande om ‘Vriend van de Paden’ te worden. op 10 april hebben de Heetense raadsleden al het goede voorbeeld te geven door zich aan te melden.

Het accent van deze wervingsactie ligt op donderdag 15 en zaterdag 17 april als de machtigingskaarten uit de nieuwsbrief via een ludieke actie huis aan huis in het dorp worden opgehaald. Het inzamelen van de kaarten is afgelopen woensdag (7 april) begonnen in het Woon- en Zorgcentrum ‘Stevenskamp’ en aanleunwoningen, waar al tientallen kaarten zijn ingezameld.

De machtigingskaarten worden op donderdag 15 en vrijdag 16 april in het buitengebied van Heeten opgehaald door vrijwilligers van de vereniging. Daarna is op 17 april vanaf 13.00 uur de dorpskern van Heeten aan de beurt, maar dan op een meer ludieke wijze. Voor een vlotte afhandeling is het gewenst, dat de Heetenaren de kaart al ingevuld klaar hebben liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.