heino en wijhe hebben de beste tafeltennissers

Woensdagmiddag april werden bij tafeltennisverenging Olst de finales van de basisscholieren tafeltennis kampioenschappen van Salland gehouden. Aan het eind van de middag kon de balans opgemaakt worden. Het bijzondere geval deed zich voor dat alle eerste en tweede plaatsen werden bezet door spelers uit Heino en Wijhe. De deelnemers uit Mariënheem en Olst konden in dit gezelschap geen potten breken.

Waren vorige week de groepen 5 en 6 aan de beurt, nu speelden de groepen 7 en 8 om de hoogste eer. De deelnemers hadden zich eerder dit seizoen bij de plaatselijke kampioenschappen voor deze finales geplaatst.

De meisjes streden samen in één poule wegens de geringe deelname uit groep 7. In groep 7 werd de winnaar Roxy Vloedgraven uit Heino en eindigde Kelly Morrenhof uit Heino op de tweede plaats.

In groep 8 van de meisjes werd Ismay de Jong uit Heino de kampioene, terwijl Emily Strijkveen uit Wijhe tweede werd. De jongens hadden per groep een poule. In groep 7 bleek Randy Eikelboom uit Wijhe de beste gevolgd door Tim Lenferink uit Heino. In groep 8 werd Cas Bijsterbosch uit Wijhe kampioen en legde Nick Pham uit Heino beslag op de tweede plaats.

Om thuis en aan iedereen te kunnen laten zien, dat hij/zij had deelgenomen aan de finales van de Sallandse tafeltenniskampioenschappen voor basisscholieren, kreeg iedere deelnemer een op zijn naam gestelde oorkonde mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.