Home / archiefcentraal / handbalteam d1 uit heeten is kampioen

handbalteam d1 uit heeten is kampioen

Na een beladen wedstrijd is het dames handbal team D1 uit Heeten kampioen. Heeten won de wedstrijd met maar 1 punt verschil. Bijna de hele wedstrijd stond Heeten achter, maar in de laatste paar minuten draaide Heeten de achterstand om in een voorsprong. Tijdens deze wedstrijd zijn er 4 kaarten uitgedeeld aan speelsters en een leider van de tegenstanders Achilles D1, wat aangeeft hoe beladen de wedstrijd was. Leidsters Ria Tijs en Sharon Vulink zijn erg trots op hun dames.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.