handbaldames heeten verliezen laatste pot nipt

Zondagmorgen vroeg moesten de dames van Heeten/Plus Severijn afreizen naar Limburg. In het zuiden stond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Met een volle bus supporters reisde de hele delegatie naar Heythuysen in Limburg. De laatste competitiewedstrijd was tegen VIOS. Thuis wonnen de dames eerder dit seizoen met 22-14.

Gisteren was het helaas anders en was de einduitslag in het voordeel van VIOS. De hele pot bleef het gelijk opgaan en kon Heeten er niet voor zorgen dat het positief voor het team uitviel. Het ging allemaal net niet. Plus Severijn was niet gretig en fel genoeg, wat zowel in de dekking en in de aanval tot tekorten leidde.

Maar: De dames hebben wel hun weddenschap gewonnen: “We hebben dit seizoen 510 doelpunten gemaakt. Wij zullen de beloning hiervoor heel goed besteden. We zijn dan ook erg blij met dit gebaar van het bestuur! Wij zullen er een gezellig teamuitje van hebben, maar we zullen ook wat voor de vereniging terugdoen hiervoor. De jeugd zal ons binnenkort wel zien verschijnen!”

Het team dankt iedereen voor de aanmoedigingen, steun en gezelligheid afgelopen seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.