Home / archiefcentraal / gymnasten heino en raalte in halve finale nk

gymnasten heino en raalte in halve finale nk

Afgelopen zaterdag hebben meerdere acrogymnasten uit Salland meegedaan aan de districtsfinale acrogym in Nijverdal. Als de presaties goed genoeg waren, plaatsten de gymnasten zich voor de halve finale van het NK in Oss, dat wordt gehouden op 1 mei.

Op het D-niveau bij de senioren deed zowel een Raalter als een Heinoos duo mee. Lisan Vonderman en Sterre Krot plaatsen zich namens HEVO Heino nipt. Met een twaalfde plaats hadden ze net genoeg voor plaatsing. Voor het duo uit Raalte ging het makkelijker. Vede Koelen en Annemijn Jonkman werden zevende. Hiermee plaatsten de RGB Kwiek dames zich ruim voor de halve finale van het NK.

Een trio van E-junioren van Hevo Heino was minder gelukkig. Roby Lindeboom, Tonke Versteeg en Nina Roozenmond werden laatste in categorie E-niveau. De zevende, maar laatste, plek was niet genoeg voor deelname aan de halve finale van het NK.

Lees ook

Verharde paden in heemtuin

WIJHE – Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe heeft de paden in de tuin kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.