grote verkeerscontrole bij jan steen

De politie houdt vandaag een grote verkeerscontrole in de regio Salland. Vanmorgen stonden de agenten ter hoogte van restaurant Jan Steen, tussen Raalte en Heino. Menig bestuurder werd door motoragenten naar de parkeerplaats van het restaurant geleid.

De controle omvatte met name de papieren en technische staat van de auto. Rij- en kentekenbewijs, verzekeringspapieren en een eenvoudige controle van de verlichting, banden en eventueel andere opvallende zaken.

Schokkende ontdekkingen hebben de agenten volgens hun eigen woorden voor 12.30 uur nog niet gedaan. Op de vraag of het een ‘mooi weer’-controle was kwam een eerlijk antwoord: “Deze controle stond eigenlijk niet gepland, maar omdat we met veel man op kantoor zaten hebben we deze controle in het leven geroepen,” aldus één de agenten.

Eén van de agenten kondigde aan dat er vandaag nog wel van stek gewisseld wordt, zodat er vandaag elders in de regio ook nog een controle wordt gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.