grote namen naar hoftheater

Het Hoftheater heeft zaterdag het programma voor het nieuwe seizoen 2010/2011 gepresenteerd. Het Raalter theater heeft weer diverse grote namen uit de theater- en muziekwereld vastgelegd voor een voorstelling.

Namen? Wat dacht je van Hans Liberg, Miss Montreal, Veldhuis & Kemper, Sanne Wallis de Vries, Cesar Zuidewijk, Eric Koller, Diederik van Vleuten, Jörgen Raymann en Helligen Hendrik? Het programma kun je vanaf volgende week maandag vinden op staging2.hoftheater.nl. Programmaboekjes worden vanaf die dag huis-aan-huis in de regio verspreid.

De inschrijving voor de voorstellingen gaat dan ook van start. Inschrijven kan op twee manieren: Je kunt je bestellijst invullen op de site, je kunt ook het inschrijfformulier in het boekje invullen en opsturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.