Home / archiefcentraal / grote namen naar hoftheater

grote namen naar hoftheater

Het Hoftheater heeft zaterdag het programma voor het nieuwe seizoen 2010/2011 gepresenteerd. Het Raalter theater heeft weer diverse grote namen uit de theater- en muziekwereld vastgelegd voor een voorstelling.

Namen? Wat dacht je van Hans Liberg, Miss Montreal, Veldhuis & Kemper, Sanne Wallis de Vries, Cesar Zuidewijk, Eric Koller, Diederik van Vleuten, Jörgen Raymann en Helligen Hendrik? Het programma kun je vanaf volgende week maandag vinden op www.hoftheater.nl. Programmaboekjes worden vanaf die dag huis-aan-huis in de regio verspreid.

De inschrijving voor de voorstellingen gaat dan ook van start. Inschrijven kan op twee manieren: Je kunt je bestellijst invullen op de site, je kunt ook het inschrijfformulier in het boekje invullen en opsturen.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.