gezellig druk in de tuin bij taveerne tivoli

Bij Taveerne Tivoli in Raalte is het op het moment al lekker druk. Een publiek dat voornamelijk bestaat uit 25-plussers (bikers, rockers, alto’s en burgermensen verenigt u) geniet er in de tuin van live muziek, bier en elkaars gezelschap.

Op het moment dat onze verslaggever een kijkje nam was de formatie Black Top bezig met de laatste liedjes. Puike rockcovers, zo hoorde hij onder andere Led Zeppelin voorbij komen. Het feest zal er nog wel een tijdje doorgaan.

Dan met muziek van de formatie Quick Molly. Dit trio zorgt voor een afwisselende mengelmoes van blues-, rock’n roll-, (hard)rock- en punkklassiekers. Op het repertoire staan covers van onder andere Rolling Stones, The Ramones, Neil Young, AC/DC, Jerry Lee Lewis en Elvis. En ook van een portie rock-a-billy is de band niet vies.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.