gewoon carolien medium of mysticus

Elk mens krijgt in zijn leven ervaringen waarin een gevoel van eenheid wordt beleefd. Op onverwachte momenten en op heel veel verschillende manieren is dat mogelijk. Een gevoel van eenheid ervaren noemen we een spirituele ervaring. Het geeft een fijn gevoel.

Een medium is een mens die zijn lichaam bewust even uitleent aan een andere ziel, dus (levende of overleden) persoon. En daar dan in eenheid mee is. Een ervaren medium heeft daar controle over en is een soort van tolk die vertelt wat hij meemaakt. Steeds meer mensen die in de praktijk komen, ervaren onder begeleiding buiten of in hun lichaam hun (overleden) dierbaren. Zij worden dan ook een beetje mediamiek. Ze ervaren steeds meer eenheid met (de mogelijkheden van de) (zielen)dimensie.

Als een persoon in trance, (in een diepgaande staat van ontspanning), informatie doorgeeft van een wezen zonder lichaam met veel licht bijvoorbeeld een aartsengel, dan noemen we dat trancemediumschap. De doorgegeven informatie noemen we een channeling. Het trancemedium leert ook nu weer stap voor stap omgaan met de mogelijkheden van die dimensie, ervaart steeds meer eenheid en geluk.

Steeds meer (gewone) mensen kunnen omgaan met de (trance)medium-mogelijkheden. Ze hebben controle over lichaam, ziel en gedachten/ geest. Zij hebben hun eigen innerlijke verbinding (de tunnel in Bijna Dood Ervaringen) ontdekt en hebben diepgaande eenheidservaringen. Zo zijn ze in contact gekomen met de verschillende hemelen, (dimensies) en passen dit toe in hun dagelijks leven. Ze zijn met Alles in hun leven in eenheid en gelukkig. De ervaringen voelen ze binnen en buiten hun lichaam. Aan het eind van de tunnel is de bron, Dat wat elk mens werkelijk is. Realisatie daarvan is een genade. Dan is er eenheid met Alles en daarnaast ook met Niets. Realisatie gebeurt ook vaak op onverwachte momenten en op allerlei manieren.

We noemen mensen die (meestal) een zijn met Alles, mystici, heiligen. Het is heerlijk om bij deze mensen te zijn, je voelt een beetje van hun eenheid. Het is heerlijk om bij elk mens in eenheid te zijn; op je werk, op straat, in de supermarkt. Ik word blij van een glimlach of knipoog en ben dankbaar als iemand die van mij ontvangt. Medium of mysticus; … Mens!

Wanneer ervaar jij eenheid? Vertel gerust jouw spirituele ervaringen; info@carolienjonkman.nl Via dit mailadres kun je me ook vragen stellen. staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.