gewoon carolien bezetenheid

Ieder mens treedt uit zijn lichaam ’s nachts. Na een nachtelijke escapade kan het zijn dat je ’s ochtends vroeg nog niet helemaal thuis bent gekomen in je lichaam. Een voorbeeld; ‘Je gaat naar beneden om vast koffie te zetten. Je kijkt hoe laat het is en denkt ‘ik ben wakker’. Dan gaat de wekker. Je bent je lijf ‘vergeten’. Je “schrikt jezelf’ als het ware weer terug in het lichaam door het alarm van de wekker. Je ligt nog steeds in bed.

We kennen het allemaal wel eens dat je je zorgen maakt over een dierbare en dat deze persoon, je zorgen en de moeilijkheden voortdurend in je gedachten zijn. Vaak ben je dan je lichaam wat vergeten, het is dan moeilijk om je lichaam te voelen. Ook hier is er sprake van uittreden, want je doet met de gedachten (geest) iets, waar het lichaam niet bij nodig is. Je gedachten zijn bezeten door de andere mensen of dingen waar je aan denkt. Je laat je lichaam dus deels los. Dit gaat vaak onbewust. Je hebt onbewust de keuze hiervoor gemaakt. Als dit lange tijd gebeurt, raak je uit balans.

Soms kan het dan zijn dat een andere (levende of overleden) mens gebruik gaat maken van je lichaam. Dit gaat vaak ook onbewust. Je hebt geen keuze hiervoor gemaakt. Dat klinkt wel eng zo… Het kan inderdaad niet leuk zijn. Een bekende Raaltese dame kwam bij me voor rugklachten en vertelde me dat zij zich de laatste anderhalve week zo zwaarmoedig en depressief voelde. Ik ervoer meteen dat er iets in haar was dat niet bij haar hoorde. Ze bleek ook ineens borreltjes te drinken, gezien haar jonge leeftijd en manier van leven, niet bij haar passend. We hebben deze overleden mens uitgedreven en de dame nam de controle en verbinding in haar lichaam weer (meer) terug. Dit was een zachte uitdrijving.

Of je huurt je lichaam dus uit, laat het als een marionet bedienen of je kunt leren zelf de touwtjes in handen te houden, leren onderscheid maken. Steeds meer ingevingen ontvangen vanuit je ziel en stap voor stap je Zelf (ziel) ontwikkelen. Meer kennis, meer (positieve) ervaringen, meer vertrouwen in het Zelf, dus zelf vertrouwen!

Laat mij gerust jouw mening en ervaringen weten op info@carolienjonkman.nl

Via dit mailadres kun je me ook vragen stellen. staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.