gemeente raalte kondigt code droog af

De barbecue aansteken mag je nog wel, maar met snoeihout verbranden moet je nog even wachten. De veiligheidsregio IJsselland heeft namelijk een code droog afgekondigd. De gemeente Raalte neemt deze over. Sterker nog: Als je een vergunning voor het verbranden van snoeihout van de gemeente had gekregen, is deze ook voorlopig weer ingetrokken.

Sinds woensdag 12.00 uur geldt in de veiligheidsregio IJsselland een code droog. In verband met de droogte van de afgelopen tijd bestaat er een verhoogde kans op natuurbrand en een snelle uitbreiding daarvan. In de periode dat “Code Droog” is afgekondigd worden er geen nieuwe stookontheffingen verleend. Van reeds verleende ontheffingen mag geen gebruik worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.