gazonmaaiersrace op midzomerfeest

Het Midzomerfeest in Mariënheem presenteert op zondag 20 juni een spectaculaire gazonmaaiersrace. De wedstrijden tellen mee voor het Nederlands Kampioenschap gazonmaaierracen. De race vindt plaats op het feestterrein. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers (dat ook tuinmachines verkoopt).

Chris Heetkamp toont zich namens de organisatie van het Midzomerfeest verheugd. “We zijn heel blij dat het gelukt is om een gazonmaaiersrace naar Mariënheem te halen. Twee jaar geleden hadden we al een kleine demo en dat was dermate spectaculair dat we daarna contact hebben gezocht met de organisatie van het NK. Dit jaar heeft dat uiteindelijk tot resultaat geleid. Het wordt hartstikke mooi. Het zal er hard aan toe gaan op het circuit, dat kunnen we het publiek garanderen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.