Home / archiefcentraal / gazonmaaiersrace op midzomerfeest

gazonmaaiersrace op midzomerfeest

Het Midzomerfeest in Mariënheem presenteert op zondag 20 juni een spectaculaire gazonmaaiersrace. De wedstrijden tellen mee voor het Nederlands Kampioenschap gazonmaaierracen. De race vindt plaats op het feestterrein. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Kruiper Tweewielers (dat ook tuinmachines verkoopt).

Chris Heetkamp toont zich namens de organisatie van het Midzomerfeest verheugd. “We zijn heel blij dat het gelukt is om een gazonmaaiersrace naar Mariënheem te halen. Twee jaar geleden hadden we al een kleine demo en dat was dermate spectaculair dat we daarna contact hebben gezocht met de organisatie van het NK. Dit jaar heeft dat uiteindelijk tot resultaat geleid. Het wordt hartstikke mooi. Het zal er hard aan toe gaan op het circuit, dat kunnen we het publiek garanderen!”

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.