Home / archiefcentraal / fietser gewond bij aanrijding brommer

fietser gewond bij aanrijding brommer

Een 68-jarige fietser uit Heino is woensdagmiddag 28 april gewond geraakt bij een verkeersongeval op de parallelweg van de Heinoseweg in Zwolle. Hij werd per ambulance met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht.

De Heinoër sloeg linksaf, om het fietsviaduct over het spoor op te rijden en werd daarbij van achteren aangereden door een inhalende 16-jarige bromfietsster uit Raalte. Beiden kwamen ten val. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.