familievoorstelling samba salad in het hoftheater

Samba Salad treedt zondag 18 april op in het Hoftheater met de familievoorstelling ‘Hopscotch!’. Samba Salad speelt bruisende kinderliedjes met gitaren, piano, bas, knallende flamencohakken en heel veel trommels en percussie. Een vrolijke mix van samba, flamenco, reggae, jazz, pop & salsa met humor, poëzie en kabaal. Alle kinderen zingen en dansen mee.

Aan deze muzikale theatershow, voor alle kinderen vanaf 3 jaar, is een kleurwedstrijd verbonden. Alle kinderen kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd en maken kans op prijzen. De kleurplaat is te downloaden op de staging2.hoftheater.nl. De ingekleurde tekeningen mogen worden ingeleverd tijdens het bezoek aan de voorstelling van Samba Salad. Na afloop van de swingende voorstelling worden de winnaars bekend gemaakt.

De voorstelling begint om 15.00 uur, de entree kost acht euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.