erwin en jim nyhoff op podium met james burton

De Heetense muzikant Erwin Nyhoff en zijn zoon Jim zijn op woensdag 28 april speciale gasten bij een optreden van de Brabantse band Mufkin Tass in Poppodium Romein in Leeuwarden.

Deze band heeft een speciale tournee georganiseerd waarbij ook gitaarlegende James Burton van de partij is. En da’s niet de minste. Burton was namelijk onder andere gitarist bij Elvis, Roy Orbison en Johnny Cash. Bands als The Beatles, Rolling Stones en Led Zeppelin noemen deze Burton als grote inspiratiebron.

Mensen die naar dat concert willen, kunnen van tevoren een mailtje sturen naar erwinnyhoff@hetnet.nl. Zij komen dan in aanmerking voor korting op het entreebewijs. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.erwinnyhoff.nl, staging2.mufkintass.com en/of http://staging2.james-burton.net/portal/index.php. Op Koninginnedag werken Erwin en Jim mee aan een Rolling Stones tributeconcert in de Kroeg in Arnhem.

Aanvang is ergens rond 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.