Home / archiefcentraal / erwin en jim nyhoff bij rtv oost en kx radio

erwin en jim nyhoff bij rtv oost en kx radio

Erwin en Jim Nyhoff zijn maandag 12 april druk. Eerst zitten ze in ‘En dan nog even dit’, programma op RTV Oost. Het programma begint om 17.20 uur en wordt dezelfde en de volgende dag herhaald om 18.20, 20.20, 5.31, 6.12, 9.00, 12.00 en 13.00 uur.

Daarna rijden ze naar Amsterdam voor opnames in ‘Downtown Café’ (wat vroeger Countdown Café was) . Dit wordt uitgezonden op het radiostation van Rob Stenders KX RADIO. Het optreden vindt plaats tussen 21.00 en 23.00 uur. Dit kan teruggeluisterd worden via de Podcast.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.