Home / archiefcentraal / erg druk op aspergemanifestatie

erg druk op aspergemanifestatie

Genieten van de echte Sallandse asperges, onder het genot van een goed glas wijn in de zon, struinen langs leuke kraampjes met Sallandse lekkernijen en producten of een heerlijke wandeling over het landgoed. Op het terras kon je een keuze maken uit diverse aspergegerechten.

Koks van De Bagatelle uit Mariënheem en De Zwaan uit Raalte waren de hele dag in de weer met de gerechten. De Raalter aspergetelers lieten zien hoe de teelt van de ‘Koningin onder de groente’ verloopt.

Lees ook

Gerlant: Helikopterview en het virus

We zullen met het coronavirus moeten leren leven. Onze overheid denkt dat zij en haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.