Home / archiefcentraal / erg druk op aspergemanifestatie

erg druk op aspergemanifestatie

Genieten van de echte Sallandse asperges, onder het genot van een goed glas wijn in de zon, struinen langs leuke kraampjes met Sallandse lekkernijen en producten of een heerlijke wandeling over het landgoed. Op het terras kon je een keuze maken uit diverse aspergegerechten.

Koks van De Bagatelle uit Mariënheem en De Zwaan uit Raalte waren de hele dag in de weer met de gerechten. De Raalter aspergetelers lieten zien hoe de teelt van de ‘Koningin onder de groente’ verloopt.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.