elke maandagavond bridgen in raalte

Voor de achttiende keer houdt Bridge Liga Salland dit jaar de Zomeravonddrives. Van 26 april tot en met 23 augustus kan er, met uitzondering van Twee Pinksterdag, iedere maandagavond weer gebridged worden.Organisator Geert van Zitteren heeft ook dit jaar de touwtjes weer in handen: Hij doet het ook voor de achttiende keer. Net als voorgaande jaren vinden de avonden plaats in Cafe Laurels.

Groepen worden naar sterkte ingedeeld. Er is op elke avond plaats voor 38 paren. Aan- en afmelden kan tot uiterlijk 19.15 uur aan de zaal of bij Geert van Zitteren (06-41641221). Deelname kost twee euro per persoon.

Inschrijven voor alle drives is mogelijk vanaf 24 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.