Home / archiefcentraal / een weekje goedkoop overnachten in luttenberg

een weekje goedkoop overnachten in luttenberg

Vanaf vandaag staat Nederland in het teken van kamperen. Voor iedereen die dit jaar gaat kamperen en voor degenen die nog geen concrete vakantieplannen hebben, biedt de Kampeer 10-daagse informatie, inspiratie en voordeel. In het kader van deze tiendaagse heeft vakantie De Luttenberg een speciale aanbieding.

De probeer-kampeertarieven voor ANWB leden bedragen voor dit park € 25,00 voor 3 dagen kamperen in de periode van 16 tot en met 25 april. Voor meer informatie en de deelnemende bedrijven: www.anwbkampeer10daagse.nl en www.luttenberg.nl

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.