een middag alleen meiden bij vv heino

In twee groepen konden de ruim tachtig deelnemers van de meidenmiddag flink aan de slag. Onder begeleiding van A1-, A2- en dames 1-speelsters moesten de meiden verschillende oefeningen doen. Van dribbelen tot schieten, van positiespelletjes tot een parcours. Onder een lekker zonnetje gingen de deelneemsters er flink tegenaan.

Sharon Bluemink van de organisatie was zelf ook één van de begeleidsters. Ze had haar handen vol vanmiddag, want de opkomst was erg goed. “Het is voor de meiden een prima manier om eens vrijblijvend met voetbal in aanraking te komen. Zo kunnen ze eerst eens kijken of ze het echt wel een leuke sport vinden, voordat ze zich aanmelden als lid.”

Heino heeft relatief veel meisjes en dames als lid, in vergelijking met andere verenigingen in de regio. Met ruim 130 damesleden kan het vrouwenvoetbal geen onderschoven kindje meer zijn bij de club. “En zo’n middag voor alleen meiden bij de club is ook wel eens goed. De mannen hebben vandaag even helemaal geen invloed,” sluit Bluemink grinnikend af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.