een erehaag van groep 5 voor juf sandy

Juf Sandy Viskaal is afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met John Zwinselman. Juf Sandy is leerkracht van groep 5 B van KBS De Linderte uit Raalte. Nadat het kersverse echtpaar arriveerde bij Zaal Dijk in Lemele zorgden de kinderen uit haar groep voor een feestelijke erehaag met versierde bogen en rode en witte ballonnen.

Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de kinderen was het een spannende dag. De afgelopen weken hadden ze in het geheim een grote bruidstaart gemaakt en een mooi lied voor Juf Sandy en John ingestudeerd. Tijdens de receptie werd het echtpaar toegezongen door de trotse jongens en meisjes. Juf Sandy en John genoten zichtbaar van de aandacht van de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.