Home / archiefcentraal / een erehaag van groep 5 voor juf sandy

een erehaag van groep 5 voor juf sandy

Juf Sandy Viskaal is afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met John Zwinselman. Juf Sandy is leerkracht van groep 5 B van KBS De Linderte uit Raalte. Nadat het kersverse echtpaar arriveerde bij Zaal Dijk in Lemele zorgden de kinderen uit haar groep voor een feestelijke erehaag met versierde bogen en rode en witte ballonnen.

Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de kinderen was het een spannende dag. De afgelopen weken hadden ze in het geheim een grote bruidstaart gemaakt en een mooi lied voor Juf Sandy en John ingestudeerd. Tijdens de receptie werd het echtpaar toegezongen door de trotse jongens en meisjes. Juf Sandy en John genoten zichtbaar van de aandacht van de kinderen.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.