een bochtje om broedende zwanen

Broedende zwanen moet je niet storen. En voor straks, zwanen met jongen kun je beter ook maar niet storen. Het lijkt wat bangig, maar een bochtje er om heen maken is niet verkeerd. Fotografen adviseren we een telelensje. Want het zijn agressieve wegjaagbeesten die mooie zwanen. Ze waarschuwen eerst met blazen, daarna maken ze zich breed met hun vleugels en als je dan nog niet weg bent komen ze op je af.

Tot zover gaat onze kennis over aanvallende zwanen, want tegen die tijd ze we natuurlijk al lang gevlogen. Als er iemand is die uit ervaring weet hoe zo’n verhaal verder gaat, kom maar op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.