drie sallandse scholen winnen rabo bankbattle

De Peperhof (Wijhe), Sancta Maria (Lettele) en de Dol-Fijn (Deventer) zijn de winnende scholen van de Rabo BankBattle In een superscherpe tijd wisten de leerlingen van groep 8 van deze scholen de Bank Battlecode te kraken. Ze waren de snelste teams van de 18 klassen die verdeeld over drie clusters op 23 april deelnamen aan de BankBattle van Rabobank Salland. De winnende teams kregen van Rabobank Salland een lekkere taart en een cheque van 500 euro overhandigd. Dit bedrag kunnen de klassen naar wens besteden. De Peperhof wil een dagje pretpark, De Dolfijn gaat kanoën en zwemmen en Sancta Maria zoekt nog naar een invulling.

Alle teams moesten vanuit het eigen vertrouwde klaslokaal in deze internetgestuurde quiz maar liefst 238 vragen beantwoorden over schoolvakken, muziek, internet en computer, techniek en media. Het succesvol afronden van BankBattle vereist tactiek, strategie, klassikaal samenspel en natuurlijk goede antwoorden. De teams pasten verschillende tactieken toe. Het was voor de leerlingen en hun leerkrachten een enerverende ochtend. De deelnemende scholen waren allemaal enthousiast over de Bankbattle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.