drie cabaretvoorstellingen op een avond

De voorstelling Cabaret ABC, die op zaterdag 10 april in het Hoftheater plaatsvindt, bestaat uit maar liefst drie verschillende cabaretvoorstellingen. De Nederlandse cabarettalenten Anne Jan Toonstra, Olaf & Jasper en Robbert Jan Proos hebben verschillende cabaretprijzen gewonnen en zorgen op 10 april voor een avond vol humor en vermaak.

‘Noodzakelijk Kwaad’ van Anne Jan Toonstra is een voorstelling met veel energie, rockende pianonummers en alles wat Anne Jan wil zeggen: hard, zacht, vriendelijk, kwaad. In ‘MEUK’ trakteert het duo Olaf & Jasper het publiek én zichzelf op een portie ‘MEUK’. Een voorstelling met veel improvisatie, interactie met het publiek en prachtige liedjes. Ten slotte gaat de voorstelling ‘Rrrrecht Vooruit!’ van Robbert Jan Proos als een op hol geslagen intercity maar één kant op en dat is keihard recht vooruit. Zoals altijd dicht, zingt, danst en persifleert Robbert Jan in een snel schakelende collage van scènes over het ‘echte leven’. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn beschikbaar via staging2.hoftheater.nl en de VVV/ANWB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.