diploma voor 31 jeugd ehboers

Maandagavond kregen in de Helpende Handen in Raalte, 31 jeugd-EHBO’ers hun diploma uitgereikt. De feestelijke diploma-uitreiking was de afsluiting van een cursus van 22 weken waarin de kinderen de kunsten van de EHBO leerden. De cursus werd vorige week afgesloten met een examen.

Daarbij moesten de kinderen per tweetal gedurende 20 minuten aan een examinator laten zien wat ze geleerd hadden. Alle 31 cursisten slaagden voor het examen. Bij de diploma-uitreiking mochten een paar Jeugd EHBO-ers en hun ouders laten zien wat er geleerd was.

Volgend schooljaar wordt opnieuw een cursus jeugd EHBO voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool georganiseerd. Kijk op staging2.ehboraalte.nl/ jeugd voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.