dienand broekhuis negende in havelte

Op zondag 25 april stond in Havelte het voormalig terrein van de Amerikaanse militaire basis in het teken van een Nationale mountainbikewedstrijd. Aan deze wedstrijd deed een viertal mountainbikers van ATB-Team Lemelerveld mee.

Bij de Masters 40+ ging Dienand Broekhuis van start. Dienand startte goed en kwam meteen rond een tiende plaats te rijden. In het zonnige Havelte reed Dienand vervolgens een zeer constante wedstrijd. In de laatste ronde maakte hij nog een aantal plaatsen goed en finishte als 9e.

Ido Jansen en Jeroen Wessel vertrokken bij de Amateurs. Beide heren hadden een matige start. In de eerste ronde reden de heren nog kort bij elkaar. In de daarop volgende ronden kon Ido nog wat plaatsen naar voren rijden. Jeroen had kennelijk zijn dag niet en verloor alleen maar plaatsen. Ido kwam uiteindelijk als 21 over de meet en Jeroen volgde op plaats 31.

Bij de dames was het Lyan Rensen die super van start ging. Als derde ging ze de eerste bocht door. Het hoge tempo bleek echter iets teveel van het goede en ze besloot haar eigen race te gaan rijden. Dit ging haar goed af. Na een constante wedstrijd kwam Lyan op een nette 16e plaats over de eindstreep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.