derde wandeldriedaagse in nieuw heeten

Deze maand wordt in Nieuw Heeten voor de derde keer een avondwandel driedaagse gehouden. De wandelavonden zijn op 27, 28 en 29 april. Er kunnen twee afstanden gelopen worden: 5 of 10 kilometer.

Deelnemers die twee of drie avonden meelopen, krijgen na afloop een leuke herinnering.

Inschrijven kan individueel en als groep. Van groepen en kinderen wordt verwacht dat ze zich vooraf inschrijven. Bij deelnemende kinderen moeten ook de begeleiders zich inschrijven.

Alle avonden is het vertrek vanaf sportpark De Belte, tussen 18.00 uur en 18.30 uur. De organisatie wijst erop dat de routes moeilijk begaanbaar zijn voor rolstoelen en buggy’s.

Inschrijven voor de driedaagse kan via staging2.nieuwheeten-online.nl, op de speciale inschrijfavond op 22 april bij sportpark De Belte (tussen 19.00 uur en 20.00 uur) en op de avond zelf bij het startpunt. De inschrijvingen bij de start zijn geopend vanaf 17.30 uur.

Deelname kost voor volwassen 3,50 euro per dag, basisschoolkinderen betalen 2 euro per avond. Als je aan alle drie de avonden deelneemt betaal je als kind of volwassene 50 cent voor de laatste avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.