Home / archiefcentraal / derde editie sallandse wandelvierdaagse

derde editie sallandse wandelvierdaagse

Dat 2009 een groot succes was, zullen de deelnemers onderschrijven en het is dus zaak dat resultaat te evenaren. Met nog zes maanden voor de boeg wordt er gewerkt aan verfijning van de routes. Wat goed was, blijft behouden, maar waar een nog aantrekkelijker pad gevonden kan worden, wordt dat ingepast. In twee jaar tijd heeft de Sallandse wandelvierdaagse zoveel bekendheid en sympathie weten te verwerven, dat de wandelaars onderweg en in diverse woonkernen gastvrij worden ontvangen en op de laatste dag in Raalte een feestelijke intocht krijgen. Met nog meer publiek kan het een echt volksfeest worden.

De Sallandse wandelvierdaagse kent dit jaar routes van 40, 30 en 20 kilometer. Voor kinderen en hun begeleiders is er een route van 8 kilometer. Voor het verkrijgen van de medaille moet er vier dagen gewandeld worden, maar voor wie dat te veel is, is het ook mogelijk één of meerdere dagen deel te nemen. Na duizend deelnemers in 2008, 1600 in 2009, rekent de organisatie dit jaar op tweeduizend wandelaars. Op de vernieuwde website www.sallandsewandelvierdaagse.nl vind je meer informatie.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.