de kort wil raalte voor rechter

“Op grond van de halstarrige weigering de stukken openbaar te maken, kan ik geen andere conclusie trekken dan dat de inhoud ervan voor de Raalter bevolking van groot belang moet zijn en roept zij bij mij vele vragen op over de correctheid van het gemeentelijke handelen rond dit bestemmingsplan. Temeer omdat de gemeenteraad de geheimhouding feitelijk heeft opgeheven,” continueert De Kort in zijn mail.

“De Wet openbaarheid van bestuur is echter niet bedoeld om bestuurders te beschermen voor openbaarmaking van eventueel dubieus handelen. Integendeel.” De zaak dient morgenochtend om 11.00 bij de bestuursrechter in Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.