de bolster in actie voor havonos

Ondanks de regen was het een drukte van belang op en rond het schoolplein van De Bolster. Met muziek, vertier en plezier hield iedereen de moed erin. De actie van de school zelf bracht 1400 euro op. Daarbij kwam nog 765,80 euro door een inititief van Wilde Ganzen. Totaal dus 2165,80 euro.

Deze opbrengst is voor het vervolg van de mega renovatie van de RCTM-school (Catholic Tamil Mixed School) in Nilaveli in Sri Lanka. Havonos werkt samen met De Wilde Ganzen. Deze school, uit 1955, biedt onderwijs aan 250 tot 300 leerlingen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Alle kinderen komen uit zeer arme families. Havonos staat voor Hart voor noo(r)d-oost Sri Lanka en werkt nauw samen met partnerorganisatie SAC (Social Action Committee) onder leiding van pastoor Gunam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.