Home / archiefcentraal / dames sv raalte in halve finale beker

dames sv raalte in halve finale beker

Bij rust leek de wedstrijd al besloten. De dames dronken na 45 minuten voetbal een bakje thee met een voorsprong van 3-0. Na de rust ging het gas er niet af. Met nog eens drie doelpunten in de tweede helft, heeft het publiek niet voor niets het slechte weer getrotseerd.

In de competitie hebben de dames van Raalte ook goede vooruitzichten. Na 14 wedstrijden is het team de ongeslagen koploper van de ranglijst. Met drie punten voorsprong op de nummer twee, lijken de kansen op een buitengewoon succesvolle afsluiting van het seizoen enorm goed.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.