dames 1 heeten steekt handen uit de mouwen

De handbalsters van Dames 1 hebben gisteren 10 april hun handen uit de mouwen gestoken voor de hoofdsponsor PLUS Severijn. Zo hebben ze mensen in de winkel geholpen met het verzamelen van de boodschappen, zodat zij rustig een praatje konden maken. Andere dames pakten de winkel vol, of hielpen bij de kassa met het inpakken van de boodschappen. Er was zelfs een bakfiets van Nijland geregeld, waarmee de dames voor een paar klanten de boodschappen thuis hebben afgeleverd.

De dames vonden het leuk dat ze een keer iets terug konden doen voor hun hoofdsponsor. Ze vinden de actie wel voor herhaling vatbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.