curves verruimt openingstijden

Vanwege een grote toeloop van het aantal leden heeft Curves Raalte besloten om de openingstijden per 1 mei te verruimen. Curves zal niet alleen ’s avonds langer open zijn, maar ook op zaterdag. Hiermee komt Curves tevens tegemoet aan de wensen van veel werkende vrouwen.

Om kennis te maken met Curves is er op zaterdag 1 mei van 9.00 tot 12.00 uur een inloopochtend. Op deze ochtend kunnen vrouwen vrijblijvend kennismaken met de manier waarop Curves werkt. “Of je nu meer wilt bewegen, je algemene gezondheid wilt verbeteren of gewicht wilt verliezen, de persoonlijke Curvescoach helpt je de doelstelling te behalen”, vertelt eigenaresse Ellen van Lint. “Bewezen is dat je met het half uur sporten bij Curves tot wel 500 calorieën kunt verbranden. Vrouwen die bij Curves komen sporten, voelen zich prettig. Geen mannen, machogedrag en strakke pakjes. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool.”

Om het nog aantrekkelijker te maken, staan de maanden mei en juni tevens in het teken van ‘de vriendinnenactie’. Indien je samen met een vriendin lid wordt, bespaar je 50 procent op de begeleidingskosten. Ellen: “Curves heeft miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen om gewicht te verliezen en ook bij ons in de club zijn er al heel wat kilo’s kwijtgeraakt, nu maken we het voor nieuwe leden extra betaalbaar om zowel gewicht te verliezen als hun fitnessdoel te bereiken.”

Vrouwen die willen zien hoe het Curves concept werkt, worden onder het genot van een kopje koffie uitgenodigd voor de inloopochtend op zaterdag 1 mei van 9.00 tot 12.00 uur aan de Lifgerusstraat 1c. Maar ook tijdens de normale openingstijden (per 1 mei), maandag tot en met donderdag van 9.00-13.00 uur en van 16.00-20.00 uur (vrijdags tot 19.00 uur) of zaterdags van 9.00 tot 11.00 uur zijn ze van harte welkom. Voor meer informatie kun je bellen met Curves Raalte, 0572-356414 of kijken op staging2.curves.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.