cursus muziek voor basisschoolkinderen

Van 15 april tot 15 juli vindt een nieuwe cursus Muziek-Kids plaats in muziekgebouw De Klanken in Raalte. Iedere donderdag, tussen 17.30 en 18.30 uur, kunnen kinderen uit groep 6, 7 en 8 zich helemaal uitleven op het gebied van dans en muziek tijdens deze muzikale cursus.

Van januari tot en met maart vond de tweede cursus Muziek-Kids plaats. Hierbij was het hoogtepunt een bijdrage van de kinderen aan de jaarlijkse uitvoering van drumfanfare St. Caecilia in het Hoftheater op 20 maart. Drie jongens waren na afloop zo enthousiast dat ze hebben besloten lid te worden van drumfanfare St. Caecilia als tamboer (slagwerker).

Ook tijdens de derde cursus Muziek-Kids kunnen de kinderen op spelende wijze kennis maken met muziek, dans en allerlei instrumenten. Hierbij kunnen ze zelf horen, zien, voelen en ervaren hoe het is om een instrument te bespelen of om te dansen. Afhankelijk van de interesse van de kinderen wordt er dieper in gegaan op een bepaald instrument of dans.

Om mee te doen aan de vervolgcursus, hoeven kinderen niet eerst deel te hebben genomen aan de vorige cursussen. Aanmelden voor de cursus Muziek-Kids kan bij Diny Reimert (0572-356342 of dinyreimert@hotmail.com). Voor meer informatie kijk op staging2.drumfanfareraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.