cursus babymassage door carinova

Babymassage is een manier om via lichamelijk contact de relatie tussen ouder en baby te verdiepen. Het is een gezellige doe-cursus waarin u inzicht krijgt in de lichaamstaal en ontwikkeling van de baby. Babymassage is zeer geschikt voor ba¬by’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Voor iedere baby vormt de massage een prettige toevoeging op de dagelijkse verzor¬ging.

Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden verschillende massagetechnieken en babygymoefeningen geleerd. Verder leert u van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe u de baby haptono¬misch kunt dragen en tillen zodat het voor de baby prettig aanvoelt.

Op vrijdag 21 mei start Carinova in Raalte met een cursus Babymassage. De cursus is voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden en wordt gegeven in het wijkgebouw aan de, Blekstraat 34 te Raalte.

De cursus duurt van 9.30 – 11.00 uur en de vervolgdata zijn 28 mei, 4, 11 en 25 juni. Opgave kan telefonisch via nummer 0900 – 8662 (lokaal tarief) of via staging2.carinova.nl. Kosten: € 90 (leden Carinova Servicepakket € 75).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.